Gamberrisme gastronòmic i producte de proximitat

Eth Refugi, Snow & Beer

Data 30-08-2015 per somiatruites

Tots els amants dels esports de neu i la bona cervesa artesana coneixen el secret de l’ Eth Refugi, un petit local situat a Vaquèira, on pots arribar tot fent uns saltirons i uns bonks per les baranes  si hi ha un bon patac de neu.

Doncs ara podeu gaudir de tota la cervesa artesana que pugueu degustar al carrer Major de Vielha, al Refu Birreria.

IMG-20150822-WA0002

El local, de dues plantes amb un generosa barra i algunes taules, dóna cabuda a un públic heterogeni, mamis i papis amb canalla, grups d’amics muntanyencs, parelletes de pas, entesos, novells…

El primer que trobes en entaular-te és la seva carta de cerveses de tirador, 7 referències molt ben escollides que inclouen els principals estils i així donen una opció  per a tots els públics. Seguidament et dones compte de l’acurada atenció dels cambrers, saben quin producte estan servint, si és el primer cop que beus cervesa artesana és un bon lloc per desvirgar-se, t’aconsellaran amb “carinyu”.IMG-20150822-WA0001

Si voleu alguna coseta més atrevida podeu demanar la seva carta de cervesa en ampolla, els fans de Baladin us emportareu una agradable sorpresa i entre altres companyies cerveseres de renom trobareu una selecció de Mikkeller i representant la birra local amb molt bon ofici, per Vandals Cervesers. Si amb això i tot no trobeu l’estil que busqueu, que seria difícil, pregunteu, us podeu endur una grata sorpresa.

IMG-20150822-WA0003

Si voleu allargar el vostre tast de cerveses artesanes o arriba l’hora de menjar quelcom, no patiu. Disposen de cuina oberta on podreu degustar una taula  d’embotits o formatges aranesos, les seves burgers i torrades i alguns platillos per picar. Molt recomanable el seu generós vermut.

IMG-20150822-WA0000

Seguiu-los a les xarxes socials així estareu al dia dels tastos, presentacions i mogudes que maquinen l’Oscar i en David.

Amenacem en tornar ben aviat.

Support your local brewery!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *